Khorasan Science and Technology Park (KSTP)

زرین بانو پدیده توس

عضو پارک علم و فناوری خراسان در مرکز رشد فناوری کشاورزی و صنایع غذایی وضعیت: جاری

سهامی خاص  -  ۶۵۳۷۱  -   ۱۳۹۷/۰۵/۲۵
  ۰۵۱۳۷۶۶۶۴۱۳         info[at]piazmarket[dot]com
رزومه | کاتالوگ | مجوزها و تقدیر نامه‌ها 

معرفی شرکت

شرکت دارای محصول با مجوز دانش بنیان است.

شرکت از اردیبهشت ماه 1394 فعالیت تحقیقاتی و مطالعاتی زا بر روی فراورده های پیاز آغاز نمود و ...

برند:

استقرار: مرکز رشد فناوری کشاورزی و صنایع غذایی

دوره: رشد

وضعیت: جاری

ایده محوری: عمل آوری و تولید فراورده های پیاز

فعالیت کلیدی: تولید و بسته بندی فراورده های پیاز و سیر

ثبت شرکت: سهامی خاص  -  ۶۵۳۷۱  -   ۱۳۹۷/۰۵/۲۵

شناسه ملی: 14007789072

زمینه فعالیت در دسته فناوری:فناوری زیستی - غذایی

آخرین به‌روز رسانی:۱۳۹۷/۰۶/۰۴


مدیرعامل: میترا توکلی صابر

تلفن: ۰۵۱۳۷۶۶۶۴۱۳

فکس:

ایمیل: info[at]piazmarket[dot]com

سایت: http://www.piazmarket.com

آدرس: مشهد - روبروی پلیس راه طرق - نرسیده به عوارضی طرق - مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی - ( پردیس پژوهش)





دستاوردها
  • پروانه فعالیت
  • مجوز واحد فناور
  • پروانه بهداشتی ساخت
  • دستگاه اتوماتیک پوره کن پیاز
  • پروانه تاسیس و بهره برداری




  • محصولات
    پودر پیاز
    در فرایند خشک کردن اصلی ترین عواملی که اثر گذار در کیفیت محصول خشک شده به حساب می آید زمان و درجه حرارت خشک کردن می باشد چرا که تحت شرایط خشک کردن در دما و زمان بالاتر بسیاری از مواد مغذی مانند ویتامین ها ، مواد معدنی ، رنگدانه ها ، عطر و طعم از بین می رود و این واحد به دلیل استفاده از روش خشک کردن با هوای داغ قادر است تا پیاز خشک شده دارای درجه مرغوبیت بالاتر بدهد که تفاوت اندکی با نوع تازه آن خواهد داشت و از این موضوع می توان به عنوان یک مزیت بزرگ برای محصول حاضر یاد کرد
    پیاز اسلایس خشک
    در فرایند خشک کردن اصلی ترین عواملی که اثر گذار در کیفیت محصول خشک شده به حساب می آید زمان و درجه حرارت خشک کردن می باشد چرا که تحت شرایط خشک کردن در دما و زمان بالاتر بسیاری از مواد مغذی مانند ویتامین ها ، مواد معدنی ، رنگدانه ها ، عطر و طعم از بین می رود و این واحد به دلیل استفاده از روش خشک کردن با هوای داغ قادر است تا پیاز خشک شده دارای درجه مرغوبیت بالاتر بدهد که تفاوت اندکی با نوع تازه آن خواهد داشت و از این موضوع می توان به عنوان یک مزیت بزرگ برای محصول حاضر یاد کرد
    پیاز سرخ شده پوره
    مرحله سرخ کردن نیز ایتم درجه حرارت مناسب و یکنواختی آن در مدت زمان سرخ کردن و در نهایت ایجاد یک محصول کاملا یکدست از لحاظ رنگ و خشکی از ویژگیهای بارز این کارمی باشد چرا که پیاز اسلایس اماده شده جهت سرخ کردن ، از لحاظ اندازه و ضخامت ورق های پیاز یکنواخت نبوده و دستگاههای موجود در بازار قادر به تشخیص این مهم نمی باشند و لذا با وجود یکنواختی دما در طول سرخ کردن قادر به ایجاد محصول یکنواخت نیستند ضمن آنکه به دلیل حجم بالای تولید ، برای کنترل فرایند از دمای بالا جهت سرخ کردن استفاده میشود که باعث از بین رفتن مواد مغذی پیاز و تغییر ماهیت روغن میگردد لذا این واحد نقایص موجود را با تلفیق تجهیزات و نیروی انسانی مرتفع نموده است .
    پیاز اسلایس و نگینی
    از مشخصات بارز بخش محصولات تازه (پیاز پوست گیری شده ، اسلایس و آبگیری شده ) به دلیل ایجاد محیط کار استریل در زمان تولید و بسته بندی خاص ، می توان به حفظ ماندگاری و ویژگیهای طبیعی پیاز در زمان استفاده با حفظ شرایط بهداشتی اشاره نمود
    پیاز آبگیری شده
    از مشخصات بارز بخش محصولات تازه (پیاز پوست گیری شده ، اسلایس و آبگیری شده ) به دلیل ایجاد محیط کار استریل در زمان تولید و بسته بندی خاص ، می توان به حفظ ماندگاری و ویژگیهای طبیعی پیاز در زمان استفاده با حفظ شرایط بهداشتی اشاره نمود
    پیاز پوستگیری شده
    از مشخصات بارز بخش محصولات تازه (پیاز پوست گیری شده ، اسلایس و آبگیری شده ) به دلیل ایجاد محیط کار استریل در زمان تولید و بسته بندی خاص ، می توان به حفظ ماندگاری و ویژگیهای طبیعی پیاز در زمان استفاده با حفظ شرایط بهداشتی اشاره نمود
    دستگاه اتومات پوره کن پیاز
    تمام استیل و با ظرفیت بالا و ابعاد کوچک و وزن کم و عملکرد یکنواخت و بسیار بالا و پیوسته ( continuous ) پیاز را در هر سایزی بدون نیاز به سرت کردن جهت آبگیری، سرخ کردن و خشک کردن آماده می نماید
    دستگاه تصفیه روغن
    تمام استیل و با ظرفیت بالا و ابعاد کوچک و وزن کم و عملکرد یکنواخت و بسیار بالا و پیوسته ( continuous ) بدون نیاز به صافی آب و اجسام ریز جامد را که در هنگام سرخ کردن با روغن مخلوط شده اند را جداسازی میکند
    پیاز سرخ شده خلالی
    مرحله سرخ کردن نیز ایتم درجه حرارت مناسب و یکنواختی آن در مدت زمان سرخ کردن و در نهایت ایجاد یک محصول کاملا یکدست از لحاظ رنگ و خشکی از ویژگیهای بارز این کارمی باشد چرا که پیاز اسلایس اماده شده جهت سرخ کردن ، از لحاظ اندازه و ضخامت ورق های پیاز یکنواخت نبوده و دستگاههای موجود در بازار قادر به تشخیص این مهم نمی باشند و لذا با وجود یکنواختی دما در طول سرخ کردن قادر به ایجاد محصول یکنواخت نیستند ضمن آنکه به دلیل حجم بالای تولید ، برای کنترل فرایند از دمای بالا جهت سرخ کردن استفاده میشود که باعث از بین رفتن مواد مغذی پیاز و تغییر ماهیت روغن میگردد لذا این واحد نقایص موجود را با تلفیق تجهیزات و نیروی انسانی مرتفع نموده است .




    قراردادها



    آخرین اخبار