Khorasan Science and Technology Park (KSTP)
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پارک علم و فناوری خراسان؛ شرکت آرون زیست از سال 97 اقدام به تولید لولههای خونگیری نموده است. این شرکت مواد افزودنی داخل لوله، مانند ژل جدا کننده، مادههای انعقادی و ضدانعقادی تولید میکند. همچنین این لولهها در 12مدل تولید میشود که دو مدل از آن برای تشخیص بیماری کرونا بسیار موثر است.
مهدی جبرائیلی، مدیرعامل شرکت آرون زیست طب پاژ افزود: در مدل اول؛ لولههای خونگیری برای غربالگری و تشخیص عفونتهای ویروسی از تست CBC استفاده میشود. این مدل نشان میدهد که فرد، مبتلا به ویروس وعفونت است یا خیر. این ویروس ممکن است ویروس آنفولانزا، کوئید 19 یا عفونت باشد و به محض اینکه پزشک مطمئن شد که در بدن فرد، ویروس یا عفونت وجود دارد او را قرنطینه و تحت درمان قرار میدهد و در صورت لزوم برای تشخیص بیشتر، از سی تی اسکن می شود. درواقع این تست، جزء موارد اصلی تجویز پزشک است.
مدیرعامل شرکت آرون زیست بیان کرد: مدل دوم؛ سرم خون را از لخته خون جدا میکنند. آزمایشهای سرمشناسی اغلب براین اساس استوار هستند که بهجای یافتن یک آنتیژن یا عامل بیماریزا در بدن، آسانتر است که پاسخ اختصاصی بدن به آن آنتیژن (آنتیبادی) را جستجو کنند. به عنوان مثال بهجای جستجوی ویروس ایدز ، آنتیبادی علیه ویروس ایدز، در بدن سنجیده می شود. بالابودن سطوح آنتیبادی در خون نشانه مواجهه فرد با ویروس ایدز است که درمورد تمامی ویروسها یکسان عمل میکند. این، همان تست های جدیدی است که برای تشخیص قطعی کوئید 19 به بازار آمده و سرعت پاسخگویی آن بالا است. برای انجام این نوع تست از محصولات شرکت آرون زیست طب پاژ استفاده می شود که به آن لوله لخته ژلدار میگویند.
جبرائیلی تاکید کرد: تنها تولیدکننده این محصول شرکت آرون زیست است. مواد اولیه داخل لوله، ژلهای جداکننده و تمامی مواد آن در داخل ایران تولید میشود و برای راهاندازی خط تولید، حدود سه میلیارد تومان سرمایهگذاری کردهایم. روزانه 30 هزار عدد از این لوله، برای مراکز درمانی به خصوص بیمارستانها تولید می شود.