Khorasan Science and Technology Park (KSTP)
احمد بهفرمقدم در گفتوگو با روابط عمومی پارک علم و فناوری خراسان اظهار کرد: امسال هفته پژوهش بهصورت مجازی برگزار شد که کار بسیار ارزشمندی بود و شرکت احيا درمان پيشرفته توانست در هفته پژوهش و فناوری رتبه برتر ملی را کسب نماید.
وی افزود: معرفی شرکتها به دلیل کمبود زمان به صورت فشرده انجام میشد که اگر معرفی شرکتها، محصولات و برنامههای آنها با فرصت بیشتر، در قسمتهای مختلف و کاملتر انجام میگرفت، کیفیت همایش بیشتر از آنچه که بود، میشد. شایان ذکر است که سیستمهای کنفراسها و کیفیت صدا عالی بود و برنامهها با تاخیر معقولی آغاز میشد، از نظر من نمره خوبی به نحوه برگزاری این همایش خواهم داد. در همایش امسال شرکت احيا درمان پيشرفته به عنوان فناور برتر شناخته شد.
بهفرمقدم ادامه داد: ما حدود ده سال است که در حوزه تولید دستگاه تنفسی و ونتیلاتور فعالیت داریم و تمامی دستگاهها از استاندارد داخلی و اروپایی برخوردار است. مهمترین ویژگی شرکت ما این بود که توانست در زمان شیوع بیماری کرونا تولیدات خود را افزایش و جامعه درمانی را بینیاز کند. در بازده زمانی ۶ ماه حدود ۲۰۰۰ دستگاه ونتیلاتور به بیمارستانها و مراکز درمانی تحویل دادهایم و این در صورتی است که سال گذشته ۵۰۰ دستگاه تحویل داده بودیم.
وی با بیان اینکه «در این مدت حجم کاری خود را ۴ برابر و از نظر زمانبندی ۶ برابر افزایش دادیم»، تاکید کرد: توانستیم در این دوران خود را با توجه به تحریمها در این زمینه خودکفا کنیم. همچنین شرکت برنامههای برای توسعه اقلام مختلف ونتیلاتور دارد و میخواهیم محصولات را صادرات آغاز کنیم تا باعث ارزآوری و اعتبار برای کشور شویم.
مديرعامل شرکت احيا درمان پيشرفته افزود: در تمام این مدت از حمایتهای معاونت علمی و دکتر سورنا ستاری برای رسیدن به این موفقیت برخوردار بودیم. این حمایتها شامل تحویل وام به موقع، هماهنگی با بانک مرکزی برای خرید ارز، هماهنگی با وزرات صنعت و کمرگ بود. همکاران ما نیز در سایه همین حمایتها و تلاشهای شبانهروزی جهاد به پا کردند و این تلاشها نشان داد که شرکتهای دانشبنیان برای روزهای سخت ساخته شدهاند.
وی با اشاره به اینکه پارک علم وفناوری خراسان کار بزرگی برای ما انجام داده است، اضافه کرد: ما در فاز توسعه نیازمند به فضایی بودیم. این فضاها نشان دهنده وسعت کار و اهداف بعدی شرکت است. فضای کار برای شرکتهای دانشبنیان اهمیت ویژهای دارد. پارک فضایی در حدود ۵۰۰۰ متر در اختیار ما قرار گذاشته که با سرمایهگذاری بزرگی که در آنجا انجام دادهایم به این فضای ایدهآل دست خواهیم یافت. همچنین پارک در معرفی فعالیت ما نقش مهمی داشته است.
بهفرمقدم خاطر نشان کرد: پارک علم و فناوری خراسان پتانسیل خوبی دارد که به قطب تولید تجهیزات پزشکی کشور تبدیل شود. اگر پارک به شکل ویژهای این امر را در دستور خود قرار دهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز از آن حمایت میکند، زیرا در استان ظرفیت خوبی برای این تولیدات وجود دارد. استان خراسان توانسته است در تولید ماسک، ونتیلاتور، ماشین بیهوشی و سیتی اسکن بینظیر عمل کند و قطب اول باشد. پارک باید یک دپارتمان ویژهای برای تولید تجهیزات پزشکی در نظر بگیرد و با رفع یکسری محدودیتها و ایجاد فضای اختصاصی به این امر خود را در این زمینه توسعه دهد و ما نیز از پارک حمایت خواهیم کرد.