Khorasan Science and Technology Park (KSTP)
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری خراسان، به نقل از واحد آموزش و مشاوره پارک؛ هدف از این نشست ارائه گزارشی از اقدمات صورت گرفته و تشریح ماموریتها و وظایف واحدهای مختلف ستادی در حمایت از رشد و توسعه کسب و کار واحدهای فناور بود.
در ابتدای نشست دکتر رضا قنبری، ریاست پارک، ضمن معرفی اعضای شورای علمی و فناوری پارک که عبارتند از آقایان دکتر بهرامی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد، مهندس جهانی عضو هیات مدیره شرکت آهار شرق، مهندس ناصری حسینی مدیرعامل شرکت کاوش صنعت توس و مهندس تقوایی مدیرعامل شرکت بهپویان، کلیاتی در خصوص دستاوردهای ویژه شرکتها بخصوص نقش آفرینی فناوران استان در ارائه محصولات و خدمات مرتبط با بحران کرونا ارائه کردند. قنبری افزود یکی از مهمترین برنامه های پارک در چندسال اخیر توسعه روابط با دانشگاهها بخصوص دانشگاه فردوسی مشهد بوده است که ضمن تحقق همکاریهای علمی و تعریف چندین پروژه مشترک منجر به ایجاد پردیس علم و فناوری دانشگاه شده است که میتواند زمینهی حضور و استقرار شرکتها را در دانشگاه فراهم نماید.
در ادامه مهندس هاشم مهذب مدیر برنامه و بودجه و توسعه سیستم ها، به معرفی ساختار جدید پارک پرداخت و ضمن اشاره به بودجه سال 1400 و فرآیند تهیه آن، نحوه ارزیابی عملکرد واحد ها در پارک را ارائه کرد.
سپس مهندس داود تفضلی معاون توسعه فناوری، به معرفی پردیس علم و فناوری دانشگاه فردوسی، پردیس سلامت ثامن که با همکاری شرکت داروسازی ثامن ایجاد شده و پردیس های تخصصی جامع، انرژی و فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک که نتیجه رویکرد جدید پارک مبنی بر تمرکز شرکتهای همگرا و ارائه خدمات اثر بخش است، اشاره کرده و آیین نامهی حمایت از شرکت های عضو را تشریح کردند. سپس مهندس سید موسی سیادتی مدیر پردیس فناوری جامع گزارشی از فرایند ارزیابی و نظارت بر عملکرد واحدهای فناور که یکی از مهمترین اقدامات مراکز رشد برای دیدبانی و رصد روند رشد شرکتها و اتخاذ تصمیم متناسب برای کمک به توسعه کسب و کار هر شرکت میباشد، پرداختند.
در ادامه مهندس اکبر امینی، معاون پشتیبانی فناوری ضمن تشریح ساختار معاونت، گزارشی از خدمات ارائه شده به شرکت ها در زمینه آموزش و مشاوره، خدمات توسعه کسب و کار، مالکیت فکری و توسعه بازار ارائه کرد. امینی افزود: ایجاد دبیرخانه ملی توسعه فناوری منطقه آزاد کیش، دبیرخانه معین منطقه ای پروژه های محیط زیست، شبکه ملی بازار فناوری پارک های علم و فناوری کشور و تجمیع توان فناورانه شرکت های کشور در حوزه مقابله با کرونا از دیگر اقدامات این واحد در سال 99 بوده است.
همچنین مهدی مروی، معاون توسعه منابع پارک نیز از توسعه 50 هکتاری پارک علم و فناوری خراسان در ستاد تسهیل استان خبر داد و بیان کرد: به دلیل نیاز مبرم واحدهای فناور بخصوص در مراحل اولیه
توسعه کسب و کار به استقرار در فضای کارگاهی برنامه احداث کارگاههای کوچک مقیاس در دستور کار قرار گرفته و با حمایت معاونت محترم علمی فناوری ریاست جمهوری در فاز اول مجتمع ۱۰ واحدی کارگاهی شهید ستاری ۱ به متراژ ۳۰۰۰مترمربع به بهرهبرداری رسیده است و در فاز دوم مجتمع ۱۲ واحدی به متراژ
۳۷۰۰ مترمربع ادر حال احداث است. وی افزود: مجتمع تیراژ با همکاری اداره کل فنی و حرفهای استان جهت استقرار شرکتهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات آماده سازی شده است. توسعهی فضای استقرار در شهرستانهای نیشابور و تربت حیدریه از دیگر اقدامات پارک در این زمینه بوده است.
در پایان اعضای هیات رئیسه به سوالات شرکت های عضو پارک پاسخ دادن و مقرر شد این نشستها با شرکت های عضو به صورت فصلی برگزار ۷شود.
شایان ذکر است دکتر قنبری رئیس پارک علم و فناوری خراسان در پایان این نشست، از کلیه شرکت ها دعوت به همراهی نمود و با تاکید بر شعار پارک، "از طلوع ایده تا فتح بازار" ، بر همکاری و همراهی کلیه اعضای اکوسیستم فناوری و نوآوری تاکید کرد.