Khorasan Science and Technology Park (KSTP)
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناو یخراسان، به قل از اداره توسعه مراکز فناوری و ارتباط با دانشگاه؛ چهارمین رویداد استارتاپی صنعت زعفران با هدف نزدیک نمودن دستاوردهای پژوهشی و ایدههای نوآورانه وفناورانه در حوزه فرآوری زعفران به بازارهای هدف، در تاریخ ۲۵ و ۲۶ آذر ماه در محل پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.
در این رویداد که بیش از ۷۵ نفر از فعالان صنعت زعفران در قالب ۱۱ تیم حضور داشتند، ضمن ایجاد یک محیط رقابتی بین تیمهای شرکتکننده، تلاش شد تا شرکت کنندگان با مسیر درست تجاریسازی محصولات این حوزه آشنا شوند.
همچنین با برگزاری پنل انتقال تجربه در این رویداد، تلاش شد شرکتکنندگان با چالشهای پیش روی تولید محصولات با بنیان زعفران و راهکارهای حل این چالشها از زبان فعالان این صنعت آشنا شوند. در پایان رویداد و پس از داوری از تیمهای برتر با اهدای جوایز تقدیر شد.
تیم پژوهشگران طلای سرخ با ایده استفاده از نانوذرات بیوسنتز شده توسط گلبرگ زعفران جهت تولید پماد برای ترمیم زخم دیابتی متشکل از اعضای هیئت علمی دانشگاه حکیم سبزواری به مقام اول، تیم کروسین فدک با ایده تولید محصولات دارویی و صنایع غذایی با بنیان کروسین زعفران متشکل از دانشجویان مقطع دکترای موسسه علوم و صنایع غذایی به مقام دوم و تیمهای شید و آروما سافرون با ایده محوری تولید محصولات آرایشی و بهداشتی از زعفران متشکل از دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاههای استان خراسان مشترکا سوم شدند. همچنین تیم کودناگل به عنوان تیم شایسته تقدیر معرفی شد.