Khorasan Science and Technology Park (KSTP)
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری خراسان؛ دبیران انجمنها و کمیتههای علمی دانشگاه فردوسی مشهد، صبح امروز 28 دی ماه از شرکت های دانش بنیان آهار شرق، سامانه های دقیق نوین افراز و پرتوصنعت شرق بازدید کرده و درخصوص تعامل و همکاری های بیشتر پارک و انجمن، به گفت و گو نشستند.
دکتر رضا قنبری با بیان اینکه دانشگاه فردوسی مشهد و دانشجویان این دانشگاه، می توانند نقش مهمی را در توسعه علمی استان ایفا کنند، گفت: حدود 50% از کارکنان شرکت های فناور و دانش بنیان پارک خراسان، فارغ التحصیل دانشگاه فردوسی مشهد هستند.
وی افزود: "آگاهی دادن" از لایه های پایین دانشگاه، نقش مهمی در این توسعه و تداوم آن خواهد داشت. وی همچنین "امیدبخشی"، "تامین نیروی کار متخصص" و "رصد شغل های اینده و رصد فناوری" را از جنبه های مهم این ارتباطات عنوان کرد.
رئیس پارک خراسان ادامه داد: از طرفی دانش آموختگان دانشگاه ها به دنبال کسب و کار هستند و از طرف دیگر، مدیران شرکت های فناور و دانش بنیان، به دنبال تامین نیروی انسانی متخصص در این شرکت ها هستند. پس ارتباط هرچه بیشتر پارک و انجمن، می تواند در تسهیل این مهم، نقش بسزایی را ایفا کند.
در ادامه دبیران انجمن های علمی دانشگاه فردوسی مشهد نیز مسائل و دغدغه مندی های خود را مطرح کرده و در خصوص پررنگ تر کردن ارتباطات دو مجموعه اعلام آمادگی کردند.
نرگس خنده رو، رئیس اداره توسعه مراکز فناوری و ارتباط با دانشگاه همچنین به معرفی طرح جوانه گرنت فناوری پرداخت و آن را یک برنامه ملی با هدف حمایت از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی دانشگاه ها عنوان کرد.
خنده رو افزود: این طرح حمایت مالی حداقلی 25 میلیون تومانی و حداکثر 45 میلیون تومانی از پایان نامه های کارشناسی ارشد را در برنامه خود دارد. همچنین این حمایت از پایان نامه های دکتری به ارزش حداقل 50 و حداکثر 90 میلیون تومان می باشد.
شایان ذکر است مهندس ایمان شریعت، کارشناس پردیس فناوری جامع پارک خراسان هم درخصوص تشکیل جلسات همفکری برای رفع مسائل و دغدغه های این حوزه، اعلام آمادگی کرد.