آزمایشگاه رصد زمین توسط شرکت دانشبنیان پژوهشگران رخدادهای طبیعی طوس، عضو پردیس فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری خراسان تاسیس شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل پارک علم و فناوری خراسان، با هدف تجزیه و تحلیل مخاطرات ناشی از سیلاب و ریزگردها، آزمایشگاه رصد زمین توسط شرکت دانشبنیان پژوهشگران رخدادهای طبیعی طوس، عضو پردیس فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری خراسان تأسیس شد.
عباس کنگی، مدیرعامل شرکت دانشبنیان پژوهشگران رخدادهای طبیعی طوس در اینباره گفت: این آزمایشگاه پیشرو به کمک دادههای راداری، اپتیکی و هواشناسی و همچنین پردازش دادهها از طریق هوش مصنوعی، نقش مؤثری در مدیریت ریسکهای طبیعی و کاهش خسارات ناشی از تغییرات اقلیمی ایفا میکند.
وی افزود: یکی از دستاوردهای مهم این آزمایشگاه، انجام مطالعات مدیریت جامع سیل در جنوب استان سیستان و بلوچستان است که به سفارش استانداری این استان انجام شده است. علاوه بر این، این آزمایشگاه توانایی توسعه خدمات خود در کشورهای همجوار را دارد که میتواند به انتقال دانش و فناوریهای نوین به این مناطق کمک کند.
شایان ذکر است پردیس فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری خراسان با رصد چالشهای پیش رو در شرایط تغییرات اقلیمی و حمایت از این شرکت، گام بزرگی در جهت بومیسازی دانش فنی مربوط به سنجش از دور و هوش مصنوعی برداشته است. این اقدامها نهتنها به تقویت زیرساختهای محلی کمک میکند، بلکه امکان همکاریهای بینالمللی را در زمینه مدیریت بلایای طبیعی فراهم میآورد.
آخرین اخبار